Mladší žáci zdolali Vracov a vezou všechny body.

27.09.2014 14:00

Velmi vyrovnané utkání odehráli mladší žáci na půdě tradičního soupeře FC Vracov. Na dosti nerovném "B" hřišti měli zpočátku více navrch domácí, kteří hned v úvodu nastřelili dvakrát tyč. Ovšem pak se hra srovnala a byl to boj o každý míč a každý metr hřiště. Naši kluci menší postavami, ale o to větší srdcem hrozili z protiútoků a jeden z nich po samostatném úniku proměnil Adam Rosypálek. První poločas tak skončil dílčím vítězstvím našich borců 1:0.

Druhá půle se nesla ve stejném, velmi bojovném duchu. Velkým kladem našich fotbalistů byla větší fyzická odolnost v osobních soubojích z čehož pramenil i sílící tlak na vracovskou branku. Vývoj utkání směřoval k naší jednobrankové výhře, když se v závěru po levém křídle uvolnil Adam "Rosy" Rosypálek a jeho centr před branku si jeden ze soupeřových obránců nešťastně srazil do branky.(2:0).Toto bylo definitivní KO, na které domácí už nedokázali zareagovat.

Na závěr je nutno dodat, že velmi aktivní Vracovjané dokonale prověřili naše fotbalové dovednosti, ve kterých jsme obstáli více než dobře. Za odvedený výkon si všichni kluci po utkání vysloužili velkou pochvalu od obou trenérů