Starší i mladší přípravka po skvělém výkonu přehrála Jiskru Kyjov A

14.04.2015 20:00

V dohrávce 1. kola okresního přeboru přípravek se oba naše týmy předvedly v tom nejlepším světle.

- Mladší borci U9 po jednoznačné herní převaze deklasovali kyjovské mladíky 26:5 a potvrdili tak svou herní suverenitu v této sezóně.

- Starší "Ďáblové" sice v úvodu prohrávali už 0:2, ale poté se dostali do zápasu a hru vyrovnali. Závěr první půle se nesl ve velmi bojovném duchu z čehož těžili hlavně naši kluci, ovšem chyběla větší přesnost v koncovce. Poločasový výsledek 3:4 tak byl podle vývoje hry odpovídající.

Po změně stran se na hřišti odehrál "fotbalový uragán". Rohatecké naděje zatlačili na soupeře s takovou intenzitou, že Kyjované naráz nevěděli kam dřív skočit. Z enormního tlaku dokázali naši borci čtyřikrát skórovat a do závěru zápasu už soupeře téměř k ničemu nepustili. Jiskra poté dvěma góly jenom kosmeticky upravila konečný výsledek. Nám opět skvěle zachytal Honza Jaroš, který má na dnešní výhře velký podíl.

Všichni kluci se k utkání postavili velmi dobře a všem přítomným ukázali, že když se maká na 100%, tak to přináší své ovoce. S radostí tak ukončili velmi dlouhou dobu, kdy naposledy dokázali na trávě zvítězit. Po výborném výkonu si vysloužili velkou pochvalu nejenom od trenérů, ale i od všech našich fanoušků. Vítězný pokřik si s nimi poté a s velkou radostí, zakřičeli i jejich trenéři.

KONEČNÉ VÝSLEDKY:

mladší přípravka U9

Slavoj - Kyjov A 26:5

starší přípravka U11

Slavoj - Kyjov A 7:5 góly: Adam Ohrazda 2, Sam Netopil 2, David Tříska, Dan Netopil a Vojta Toman