Starší přípravce se v dohrávce ve Vracově nedařilo

30.09.2014 13:00

Několikrát odložené utkání, které jsme odehráli netradičně v pondělí, bylo trápením jak pro hráče, tak trenéry i rodiče.

Dvěma vyrovnaným formacím vracovských fotbalistů jsme byli schopni konkurovat maximálně s naší "první" pětkou. Jakmile se kluci prostřídali, hrálo se převážně před naší brankou. První poločas skončil výhrou domácích 6:1 a druhý 8:3. Celková vysoká prohra 3:14 tak byla po nedělním debaklu v Miloticích 0:15 o to více bolestivá. Netradiční rozehrávka autů "ze země" nám dělala velké problémy a prakticky celé utkání jsme na ni nedokázali reagovat. Vracovjané si po ní vytvořili několik gólových příležitostí, z nichž několikrát skórovali. Domácí lépe kombinovali a také v osobních soubojích nás přehrávali. 

Individuální míčovou techniku měli na mnohem vyšší úrovni, ale to je patrné vlastně u všech týmů, které trénují častěji, než my. I když máme tým složený převážně z hráčů ročníku 2005  a v této soutěže máme mnohem méně zkušeností, tentokrát se na to nemůžeme vymlouvat. 

Někteří kluci se pohybují po hřišti bez zájmu a nasazení a přistupují k zápasu velmi laxně. Část z nich má zájem na sobě pracovat a v utkání odvede (i když ne vždy), poctivý výkon, ovšem druhá část to bere jako zájmový kroužek a fotbal je na okraji jejich zájmů. 

FC Vracov : Slavoj Rohatec 14:3 (pol.6:1), góly - David Tříska 2 a Adam Antoš