Starší přípravka příjemně překvapila. Z Moravského Písku veze 4. místo a trofej pro nejlepšího brankáře.

06.12.2014 16:00

První ze série sedmi zimních turnajů, které odehrajeme v rámci zimní halové ligy se nám s ohledem na předchozí výsledky velmi povedl. I když jsme nakonec získali pouze " bramborové" medaile, prezetovali jsme se velmi slušnou hrou.

Mirava - Slavoj 3:0

- Na úvod jsme nastoupili proti favoritovi a pozdějšímu vítězi turnaje výběru Mirava. Soupeř byl sice herně lepší, ale dva góly jsme dostali po našich hrubých chybách v rozehrávce. Navíc byla velká škoda dvou námi nastřelených břeven.

Morava - Slavoj 1:1 ( Sam Netopil )

- Vyrovnaný zápas jsme sehráli i s dalším medailistou turnaje, společným mužstvem Vracova a Vlkoše - Moravou. Bezgólový průběh bojovné partie změnil v náš prospěch z přímého kopu minutu před koncem Sam Netopil, Ovšem soupeř zbraně nesložil a z poslední akce utkání vyrovnal na konečných 1:1. 

Slavoj - Strážnice 2:1 ( David Tříska a Adam Ohrazda )

- V souboji proti Strážnici jsme měli mnohem více ze hry. Byli jsme důraznější a agresivnější. Všichni kluci se konečně pořádně rozehráli a nakonec z toho bylo vítězství 2:1. Góly jsme vstřelili po samostatném průniku Davida Třísky a po chytře rozehraném přímém kopu Sama a Adama Ohrazdy, který rozhodl o naší výhře. 

Slavoj - Dubňany 2:0 ( Adam Ohrazda a David Tříska )

- Utkání jsme rozhodli hned v první minutě. Nejprve vstřelil nejrychlejší gól na turnaji Adam Ohrazda, který se prosadil ihned po úvodní rozehrávce. Poté jsme byli opět velmi aktivní a z následujícího protiútoku zvýšili Davidem Třískou na 2:0. Soupeře jsme celý zápas prakticky k ničemu nepustili a dopřáli vynikajícímu Honzovi Jarošovi v naší brance oddechových 15 minut, jelikož hosté ani jednou neohrozili naši svatyni.

RSM Hodonín - Slavoj 3:0

- Prakticky jediné utkání, které se nám na turnaji nepovedlo. Rosomáci byli aktivnější a my jsme se nedostali téměř k žádné kombinaci a zakončení.

Slavoj - Mutěnice 1:0 ( Honza Bortlík )

- Velmi zajímavý zápas, ve kterém se u obou týmů začínala projevovat únava a v němž více prostoru dostali kluci z druhé a třetí formace, kteří nakonec rozhodli o našem těsném vítězství 1:0. 

 

Mimořádné ocenění pro nejlepšího brankáře turnaje si nakonec odnesl náš HONZA JAROŠ. Nejlepším hráčem a střelcem turnaje se stal Martin Mišík z týmu Mirava.

Všichni naši  obránci i útočníci ukázali, že se dokáží o vítězství poprat a i díky naslouchání pokynů trenéra předváděli velmi zodpovědné výkony. Za to si po zásluze vysloužili velkou pochvalu od trenéra i od všech rodičů.

Naše sestava: Jan Jaroš, Daniel Netopil, Adam Meluš, Filip Belžík, David Tříska, Samuel Netopil, Adam Ohrazda, Jaroslav Havlík, Adam Antoš, Lukáš Štylárek a Jan Bortlík. Trenér - Erik Chalupa

Všechny výsledky a konečné pořadí najdete ve fotogalerii.

Fotky zde:

https://fcnesyt.rajce.idnes.cz/Turnaj_Mor._Pisek,4.misto,_6.12.2014