Ve třetím turnaji OHL starší přípravka o skóre pátá.

17.01.2015 15:00

Mutěnická sportovní hala hostila další ze série sedmi turnajů okresní halové ligy skupiny A.

Naši tradiční brankářskou oporu Honzu Jaroše tentokrát vystřídal Martin Lacko, který normálně vládne v brance mladší přípravky. 

Vstup do turnaje nebyl zrovna podle našich představ, jelikož nám los na začátek opět přidělil ty "nejsilnější" týmy. Nejprve favorita halové série československý výběr Mirava a poté výběr Vlkoše a Vracova Morava A.

Pravdou je, že v těchto dvou utkáních to v naší obraně hodně skřípalo a Martin byl z nové zkušenosti nervózní, ale postupem času se rozchytal a jeho výkon na turnaji byl poté srovnatelný s jeho o dva roky staršími konkurenty v brankách soupeřů. 

Trenéři klukům po úvodních dvou vysokých prohrách promluvili do duše a do třetího zápasu nasadili pouze 5 nejzkušenějších borců. Ti dokázali fantastickým výkonem, proti skvěle hrající Strážnici, pozvednout prapor rohateckého Slavoje a strhnout ostatní kluky do dalších bojů. Poté už opět hráli všichni a náš tým začal fungovat jako v minulém turnaji.  V obraně se velmi dobře prezentovali David Tříska, Adam Meluš a Dan Netopil, které doplňoval Filip Belžík. Tradiční útočnou hrozbou pro soupeře byl Adam Ohrazda a Sam Netopil. Další naši borci Adam Antoš, Honza Bortlík, Jarek Havlík a Lukáš Štylárek toho odehráli sice méně, ale o svoji šanci na hřišti se porvali.

Výsledky utkání:

Slavoj - Mirava A 0:8

Slavoj - Morava A 1:5

Slavoj - Strážnice 2:1

Slavoj - Dubňany 2:0

Slavoj - Hodonín B 0:2

Slavoj - Mutěnice 2:1

Naše sestava a střelci: Martin Lacko, Adam Ohrazda 3x, Sam Netopil 2x, David Tříska 1x, Adam Meluš 1x, Dan Netopil, Honza Bortlík, Filip Belžík, Jarek Havlík, Adam Antoš a Lukáš Štylárek

Pokud by jsme chtěli částečně bilancovat naše účinkování v OHL po třech turnajích, tak na průběžném 4. místě ztrácíme na 3. místo a na účast ve finálovém turnaji pouze 5 bodů. V 18 utkáních jsme dokázali 9x zvítězit, jednou remizovat a 8x jsme prohráli a to po "nepovedené" podzimní části sezóny není vůbec špatné. O postupové třetí místo se určitě ještě popereme v nadcházejících 4 halových turnajích.

Pokud budou kluci v trénincích mít zájem na sobě stále tvrdě pracovat a trošku zapracují i na disciplíně, bude na jaře na hřišti mezi hráči a trenéry i na tribunách mezi rodiči i fanoušky, mnohem více radosti, než na podzim.