Z dubňanské Želvy veze starší přípravka 4.místo.

21.12.2014 13:00

Druhý ze série zimních halových turnajů OHL byl opět plný skvělých utkání a stovek soubojů o kulatý nesmysl. Naši kluci nastoupili v kompletní sestavě a i tentokrát se až do poslední chvíle rvali o medaile. Bohužel to ani v poslední letošní akci zatím "necinklo" a my zůstali opět na nepopulární čtvrté příčce.

Jedinou organizační kaňkou byla zavřená restaurace, která až do půl jedenácté neumožnila téměř dvěma stovkám hráčů a fanoušků se napít nebo najíst. Ti museli využít služeb okolních pohostinství.

Slavoj - Mirava A 0:5

Nepovedený a ospalý vstup do turnaje z naší strany. Někteří hráči přiznali, že šli před turnajem spát až kolem půlnoci, což bylo opravdu znát.

Slavoj - Morava 0:1

I když byl soupeř herně lepší, až do posledních vteřin jsme bojovali o bezbrankovou remízu. Bohužel po nedorozumění v naší obraně jsme v poslední akci utkání přišli o tolik důležitý bod. 

Slavoj - Strážnice 2:1 (Adam Meluš, Sam Netopil)

Pohledné utkání jsme znovu sehráli se strážnickými mladíky a znovu odešli jako vítězové. Nejprve se hlavou po rohovém kopu trefil Adam M. a poté výhru dokonal po hezké útočné kombinaci Sam.

Slavoj - Dubňany 2:1 ( Adam Ohrazda, Sam Netopil )

Další těsné vítězství na turnaji jsme uhráli proti Dubňanům. Tentokrát jsme byli rychlejší a důraznější než soupeř a to se vyplatilo. Navíc nás v brance opět podržel skvěle chytající Honza Jaroš.

Slavoj - RSM 0:1

Rosomáci techničtější a fotbalovější, my bojovnější a obětavější. Hezký bojovný zápas. V tradičním vyhecovaném derby jsme ovšem bohužel i tentokrát podlehli.

Slavoj - Mutěnice 3:0 ( Honza Bortlík, Sam Netopil, Adam Antoš )

Zápas "kočky s myší", kdy hosté nastoupili do celodenního turnaje pouze s pěti hráči do pole. Naše jednoznačná výhra s unaveným soupeřem a radostné ukončení posledního letošního zápasu.

Celkově jsme odehráli velmi kvalitní čtyři zápasy, které skončili o gól, plus další dva. V obraně jsme mnoho chyb neudělali a je vidět, že si kluci začínají věřit i na silnější soupeře. Musíme více zapracovat na větším klidu v zakončení, celoplošné hře a lepší souhře na útočné polovině.

Naše sestava: Honza Jaroš, Daniel Netopil, Adam Meluš, David Tříska, Filip Belžík, Samuel Netopil, Adam Ohrazda, Honza Bortlík, Adam Antoš, Lukáš Štylárek a Jarek Havlík