Z Vánočního turnaje v Němčicích nad Hanou nevezeme medaile, ale spoustu zkušeností a zážitků.

14.12.2014 20:00

Prvního velkého mezinárodního turnaje se zůčastnili hráči starší přípravky, kteří vyrazili do Olomouckého kraje do krásné sportovní haly Suprovka.

Zde se v sedmi duelech postupně utkali se svými vrstevníky ze Slovenska, severní Moravy a okolí Prostějova. Získávali nové zkušenosti a účast na takovéto akci byla pro ně po všech stránkách určitě velkým přínosem a motivací do další práce.

V tomto výborně zorganizovaném turnaji s velmi kvalitním obsazením jsme se určitě neztratili a skvěle reprezentovali TJ Slavoj Rohatec. K našim plusům patřila bojovnost, odhodlání a týmová spolupráce, ale turnaj taky plně odhalil naše slabé stránky jako je kombinační hra a fyzická kondice.

I když jsme obsadili celkově "až" 5.místo a odjeli domů bez medailí, určitě jsme byli všem dobrou konkurencí a odehráli velmi kvalitní zápasy. Zisk individuální ceny pro NEJLEPŠÍho BRANKÁŘe, kterou si opět odnesl náš výborně chytající HONZA JAROŠ, byl po zásluze malou náplastí i pro celý náš tým.

Slavoj - ŠK Senec 1:5 (Tadeáš)

- Na úvod nás čekal velký favorit turnaje ŠK Senec. Přeborník bratislavského kraje byl výrazně lepší a pro nás to byla jedna velká zkušenost,

Slavoj - Sokol Čechovice 2:3 ( Samuel a Tadeáš)

- V druhém zápase proti Čechovicím jsme vedli už 2:0, ale bohužel i díky několika neproměněným samostatným únikům nakonec podlehli.

Slavoj - Němčice nad Hanou B 5:1 ( Samuel 3x, Adam O. a Tadeáš )

- Proti domácímu B-týmu jsme se prezentovali kombinační hrou a po velké převaze jednoznačně zvítězili.

 Slavoj - Haná Nezamyslice 1:0 ( Tadeáš )

- Skvělé utkání, naše nejlepší na turnaji, kluci bojovali a podali vynikající výkon, opět nás i skvěle podržel Honza Jaroš v brance.

Slavoj - Němčice nad Hanou A 1:4 ( Samuel )

- Zápas po obědě. Byli jsme pomalí, nedůrazní a působili ospale, Žádný důraz, žádná kombinace, obrovský rozdíl oproti předchozímu duelu.

Slavoj - Šumperk 2:3 ( Adam O. 2x )

- Naše zlepšená hra a nejlepší zápas Adama O. Celkově stříbrnému výběru jsme nic nedarovali a bojovali až dokonce, Tentokrát zvítězil ten šťastnější.

Slavoj - Haná Prostějov 3:3 ( Samuel, Adam O. a Honza B. )

Hezký souboj už poněkud unavených mužstev, ve kterém jsme ztratili výhru až v poslední vteřině. Smolná tečka za skvělým turnajem.

 

Naše sestava: Honza Jaroš, Daniel Netopil, Adam Meluš, Filip Belžík, David Tříska, Samuel Netopil, Tadeáš, Adam Ohrazda a Honza Bortlík

Trenéři: Lukáš Vyslužil a Erik Chalupa

FOTOGALERIE ZDE: https://fcnesyt.rajce.idnes.cz/Turnaj_Nemcice_nad_Hanou%2C_5.misto%2C_14.12.2014/